Direktlänk till inlägg 26 juni 2010
Hej =)
Jobbade ikväll ändå. På plats på Solbacken kom min chef och frågade om jag kunde jobba ikväll för att det var så mycket. Och visst kunde jag det! Det behövdes verkligen en extra person; vi var till och med tvungna att jobba över, jag och Mirjam, trots att passet egentligen bara ska innehava en person ...
Och så åt vi glass! Haha, vi unnade oss det --> det är så härligt med jobbet på Solbacken, man kan liksom jobba 100%, men så kan man också få ta sig en glass som förtjänst. Och vad vi glassade på! Tre kulor, en massa choklad- och kolasås och så godis som extra topping på det =) Var helt mätt efteråt, gott som tusan var det! =)
Så nu sitter jag här. Borde gå och lägga mig, eftersom jag ska upp klockan 6...idag (blir det ju, klockan är ju efter 12) =S Oh, hur ska det gå?
Jaja, godnatt!
Har precis ätit kiwi. Är inte kannibal, jag lovar. Innan, i Sverige, var kiwi för mig naturligtvis en frukt. Nu känns det först och främst som en "local"/lokalbo, en person från Nya Zeeland. De kallas ju "Kiwis". Och om nåt är "kiwi", så är det nya z...
Nåt man tydligt lägger märke till är att jobblivet inte är samma här som i Sverige. I Sverige har man som "undersåte" mer att säga till om, vi kan lättare säga emot eller rent av kaxa mot vår chef utan att lida minsta av det. Känner att det är både b...
En väldigt intressant insider-information jag kan dela med mig av från jobbet på restaurangen är att när chefskockarna eller chefen och nån utomstående viktig person (ex. en leverantör) på restaurangen där jag jobbar (Pier 19) behöver prata allvar me...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | ||||
7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | |||
14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | |||
21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | |||
28 |
29 | 30 | |||||||
|