idaifvrig

Alla inlägg den 20 juni 2010

Av Ida - 20 juni 2010 22:07

Hejsan hoppsan.


Vaknade av väckaren kl. 09.00 var trött och ville bara soooova. Men nej, jag skulle ju upp och jobba. Men det gick bra; piggnade till ganska så fort jag stigit upp ur sängen =)


På Solbacken var det mycket städning som gällde. Konfirmanderna drog till stan, så då var det till att städa, eftersom vi ändå inte behövde laga nån mat till dem. Det drygaste var ogräsrensningen vid poolen - Gud vad mycket skit det är där! (Eller ja, inte nu då, jag har ju rensat ;P) Efter ogräsrensning i typ tre eller fyra (hade inte så stor koll) timmar, så började man inse, att städning av pottstugan inte är en särskilt big deal ...


Och så gjorde vi värsta big mistake! Haha, det är nästan lite kul ... Det ringde en man och snackade typ skånska. En jobbarkompis svarade och var så trevlig och bokade in dem, iaf tog hon diverse uppgifter av dem, som hon skrev ner på ett papper, för att sedan i lugn och ro föra in i det nya (SVÅRA!) bokningssystemet (hon, tänkte göra det efter att hon pratat färdigt i telefon, eftersom det behövs en del tid till att föra in det i det nya systemet, som vi inte riktigt lärt oss än). Liksom, "tack och ja, då är ni så välkomna så" --> och så ser vi sedan, när hon lagt på luren, att oh, no! Det är fullbokat på HELA gården just då, för det är läger. Oh, no, no, no! Ja, men då ringer vi upp mannen, kan man ju tänka; men tog vi nåt telefonnummer? Såklart att vi inte gjorde ... ;P Haha, och min jobbarkompis hörde inte heller vad herren i fråga hette, eftersom han pratade skånska ... (Tro inte att vi norrlänningar är så dumma att vi inte förstås skånska, men han pratade väl otydligt på det också ;P) Haha, saker och ting kan bli tokigt ibland ;P Så inte gick det att söka på Hitta.se heller, för vi hade ju varken namn eller nåt annat. Det enda vi visste, eller ja, som vi trodde att han sa, det var att han var från Borås --> Men det ligger ju inte ens i Skåne, och han pratade ju skånska ...? (Ok, det kan väl förstås hända ändå, men ja ...) Jaa, vi (eller ja, min jobbarkompis som svarade) har nog lärt oss (sig) en läxa (TA ALLTID NAMN OCH TELEFONNUMMER!) =)


Väl hemma var det middag, sedan har jag varit ute och joggat med lillebror. =) Nu har vi bakat en kladdkaka och väntar på att den ska bli färdig i ugnen =) (Dubbelmoral; först nyttig joggning, sedan onyttig kladdkaka ...? ;P)


Det var ungefär min dag =)


Ha det guld!


Ciao!



Av Ida - 20 juni 2010 02:44

Haha, ursäktar om det blir mycket "Victoria och Daniel"-prat; men jag är faktiskt riktigt stolt över våra prinsar och prinsessor, kungar och drottningar - visst är de fina, vackra och otroligt välkämpande i detta vårt kära land Sverige? =)


Nu har det alltså skett - det Kungliga Bröllopet mellan Kronprinsessan Victoria och, numera, prins Daniel.


Grattis!


Go Sweden och Kungligheterna!


P.S Såg/hörde Ni talen de olika huvudpersonerna höll? Daniels tal var otroligt fint =) Också Kungens ros till Silvia, med anledning av deras faktiska bröllopsdag (de vigdes ju också denna dag, fast 1976 ;P), var en otroligt fin gest =) D.S


Tack och adjö, säger vi på ren stolt svenska ;P (Ok, blev typ väldigt patriotisk där :P) Önskar Er en fortsatt trevlig natt =)


www.google.se

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
29 30
<<< Juni 2010 >>>

Presentation


Välkomna till mig - en äventyrslysten läkarstudent med en vilja av stål och ett glatt humör. Just det, Ida heter jag ifall det undgått någon.

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards