Direktlänk till inlägg 9 mars 2015
Helgen har varit superlugn. Hade sänglinneskift i lördags från 10-13 och gick sedan till Chicos Bar/restaurang och brunchade med Evan, Lacey och Evans vän Broghan. English Breakfast, typ en dubbelmacka med diverse godheter inuti som bacon, ägg, hashbrowns (typ potatis-panetter eller vad man ska säga) och ketchup. Gott var det! Riktigt gott! Sen var det i princip bara att återvända hem till Nomads och göra dagens andra pass - Sous Chef. Serverade mat och städade. Servade gäster och diskade.
Har precis ätit kiwi. Är inte kannibal, jag lovar. Innan, i Sverige, var kiwi för mig naturligtvis en frukt. Nu känns det först och främst som en "local"/lokalbo, en person från Nya Zeeland. De kallas ju "Kiwis". Och om nåt är "kiwi", så är det nya z...
Nåt man tydligt lägger märke till är att jobblivet inte är samma här som i Sverige. I Sverige har man som "undersåte" mer att säga till om, vi kan lättare säga emot eller rent av kaxa mot vår chef utan att lida minsta av det. Känner att det är både b...
En väldigt intressant insider-information jag kan dela med mig av från jobbet på restaurangen är att när chefskockarna eller chefen och nån utomstående viktig person (ex. en leverantör) på restaurangen där jag jobbar (Pier 19) behöver prata allvar me...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | |||||||||
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
|||
9 | 10 |
11 | 12 |
13 |
14 | 15 |
|||
16 |
17 |
18 |
19 |
20 | 21 |
22 |
|||
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
|||
30 |
31 |
||||||||
|