idaifvrig

Alla inlägg under juni 2010

Av Ida - 30 juni 2010 21:35

Yep. Den har jag varit och sett med mina kusiner ikväll. Ska gå imorgon också, haha =) Nej men, Julia hade bokat för oss hela gänget imorgon, vilket var absolutely kung! Men sedan så hade mina kusiner bokat tre biljetter, och de var bara två, så då blev det att jag följde med =) Inte för att jag hade nåt emot det; tvärtom så erbjöd jag mig utan protest att följa med, så ja, ikväll har jag alltså sett Eclipse =)


Den var jättebra! Skulle vilja säga att det är den bästa hittills, men hmm, låt det gå några månader, så kanske jag ändrar uppfattning, eller nåt. Nu är jag ju i biofilmens "upprymda rus", haha =) Men ser iaf fram emot att se den en gång till! Kan lugnt göra det, så bra var den =)


Ciao!


  

Av Ida - 29 juni 2010 23:35

...jag vet inte vilken rubrik jag ska ha på detta inlägg, men skit samma.


Jag ska försöka skriva KORTFATTAT denna gång (visst, lycka till, tänker ni då ...)


Har iaf jobbat dessa dagar. Har för det mesta gått bra, verkar dock alltid finnas nåt att klaga på, som jag gör. Men jaja, man får väl lära sig av det istället. Lite tråkigt med klagomål bara. ;P Men som sagt, annars har det gått finfint =) Det är ändå ett riktigt roligt sommarjobb jag har, tycker jag =)


Nu är jag ledig några dagar, så det är skönt =)


Ikväll var jag och grillade med Ewelina, Johanna och Alexia, trevligt, trevligt =) Haha, det gick lite halvdant med muurikkan, men det löste ju sig fint ändå; vi fick våra kära korvbitar grillade ändå, till slut =)


Thank you girls for tonight!


See you later, alligator!

Av Ida - 27 juni 2010 22:31

Ja, igår jobbade jag ju från klockan 7 till 16, och sov inte så mycket under natten, så var rätt trött kan jag lova. Kom hem och var typ halvdöd, somnade på soffan det första jag gjorde, tog typ tre röda sekunder. 


Eftersom jag var så trött, somnade jag tidigt, och var därför inte så trött när jag klev upp i morse. Jobbade "10 till 19"-passet, vilket gick ganska bra. Middagen gick iaf väldigt bra =) Haha, är riktigt stolt över mig själv; lyckades få klart maten i tid och dessutom tyckte de att den var god! Wohoo! Äntligen har man lyckats ;P Nej, men, och sedan när jag kom ut till matsalen, där de (konfa-gänget) satt och åt, fick jag världens applåd och spridda "Det var jättegott!" =)=) Naa, vad glad jag blev =) Till och med lille Samuel (vad kan han vara, 4 eller 5 år) kom till köket med sin mamma och sade att det var gott ... Haha, Ida the mästerkock ;P


Sedan gick jag hem och tog en väg genom skogen och guess what? Jag såg TVÅ älgar =) Och en massa fåglar, fjärilar och såklart en himlarns mängd mygg ;P Älgarna bara stod där och tittade på mig, blev inte rädda och sprang iväg eller nåt! Coolt va! =) Det är då man inser vad härligt nära vi har det till naturen och djuren. Det är så härligt när man bara hör skogens ljud och solen strålar mellan träden ... Kan ni tänka er vad härligt!? =) Me like ;P


Nej, nu är inlägget slut för idag! ;P


Ciao!



Av Ida - 26 juni 2010 00:17

Hej =)


Jobbade ikväll ändå. På plats på Solbacken kom min chef och frågade om jag kunde jobba ikväll för att det var så mycket. Och visst kunde jag det! Det behövdes verkligen en extra person; vi var till och med tvungna att jobba över, jag och Mirjam, trots att passet egentligen bara ska innehava en person ...


Och så åt vi glass! Haha, vi unnade oss det --> det är så härligt med jobbet på Solbacken, man kan liksom jobba 100%, men så kan man också få ta sig en glass som förtjänst. Och vad vi glassade på! Tre kulor, en massa choklad- och kolasås och så godis som extra topping på det =) Var helt mätt efteråt, gott som tusan var det! =)


Så nu sitter jag här. Borde gå och lägga mig, eftersom jag ska upp klockan 6...idag (blir det ju, klockan är ju efter 12) =S Oh, hur ska det gå?


Jaja, godnatt!

Av Ida - 25 juni 2010 12:34

Ja, plötsligt var det midsommar. Jag och the family åker till...*trumvirvel*...Solbacken! Wohoo! Överraskning? Jag är ju där jämt känns det som. Fast vi brukar inte vara varje år. Nu flera år i rad (förutom då jag tog konfirmation, också på Solbacken ;)) har vi varit uppe i Bondersbyn vid Kalixälven och firat med släktingarna =) Det är jättesuperfint där, men i år är vi alltså på hemmaplan eftersom syster har konfirmation där.


Tänkte göra mig lite fin - det är ju ändå midsommar! - så tog på mig linser och klänning, och så säger mamma att vi inte ska fara förrän tre! Jaha, jag som tänkte göra mig i ordning nu, men jag får väl ta det lugnt istället då ...


Men ni får ha det så jättebra på midsommarafton!


(P.S. Bara så ni som skickar sms och önskar mig en glad midsommar: Tro inte att jag dissar er och inte svarar på smsen; jag har inga pengar! Måste sätta in pengar - snart! Bara så ni vet ;) D.S.)


Här nedan är lite bilder från förra sommaren - visst ser det härligt ut? Sommar! ;)


    


Ciao!

Av Ida - 24 juni 2010 19:54

Idag har det faktiskt känts som riktig sommar, förutom att det varit aningen för kallt för att det ska vara 100% sommar.


Har varit på Solbacken (tycks inte kunna hålla mig borta därifrån, trots att jag inte jobbar XD) och badat och solat - jättehärligt!


Sedan har vi hemma ätit en riktig sommarmiddag - färskpotatis med dill, ägg, korv och tunnbröd. Nice va?! =)


Nu vill Johan dra ut mig och köra vattenkrig, jag har sagt att jag kommer ut om två minuter, så nu sitter han och räknar ner med ögonen fästa på klockan ... Så bäst jag drar mig ut, annars får jag väl en utskällning av honom ...


Ciao!

Av Ida - 24 juni 2010 03:33

Tjo!


I eftermiddag/kväll/natt har Ewelina varit här. Vi har gått ut och gått, gjort blombuketter, druckit te, haft värsta massage-konkarongen i typ drygt 2 timmar, druckit mer te och pratat. Och så har vi tänkt bygga ett fotbollsmål till Johan (schyss, ni får inte säga till honom, det ska bli en överraskning =)), om det inte är för dyrt. Och just det, vi har också druckit ännu mer te ;)


Men nu måste jag nog gå och lägga mig. Fy, Ewe skulle ringa och väcka mig vid elva .. Vill sova! Haha, men det ska nog gå bra, ska nog orka upp =) (Det borde ju egentligen vara helt lugnt. Men det är ju sommarlov, då vill man ju sova läääänge =))


Ciao och godnatt!





Av Ida - 23 juni 2010 19:07

Igår jobbade jag alltså från 10-19 och efter det stannade jag kvar för att hålla Cornelia sällskap, och hjälpa till med bokning om det skulle komma gäster (eftersom hon inte fått lära sig systemet, bara lite snabbt av mig). Det var nice ändå, solen sken och jag satt framför datorn och skrev tyska, eftersom det hade kommit en gäst som bara snackade tyska (det är helt otroligt; de tysktalande antar att man kan tyska --> de bara börjar snacka på tyska med en, typ "Hallo, wir wünschen eine Hütte für eine Nacht" och liknande), och det var kul för då fick man ju äntligen nytta för den tyska man läst i skolan. Så det gick bra, han checkade in och allt var frid och fröjd (förutom att bokningssystemet lever sitt eget liv, men jaja). Haha, kul att snacka tyska, och sedan ville Cornelia lära sig tyska, iaf så man kunde ta emot tysktalande gäster, så jag satt och skrev ner hjälpligt om grammatikgrunderna i språket och en del ord.


Sedan bara försvann hela grejen och dokumentet fanns bara inte! Jag fick panik, jag hade ju för i hele friden suttit och skrivit tyska i en timme, och så är det bara borta! Letade febrilt, och till slut fixade det sig; när jag öppnade bokningssystemet, så fanns det helt plötsligt igen. Helskumt, men jaja.


Sedan puttade jag och några av konfirmanderna ned Emma i poolen (Ella åkte också i), vilket var en härlig syn ;) Men så, helt utan förvarning, kom Madde (en av lägerledarna), Emma och andra konfirmander och bar ut mig och slängde i mig poolen också, med kläderna på och allt. Som tur är hade jag inte något av värde på mig, så det var lugnt =) Badade och simmade en stund när jag ändå var i; var ju helt själv i poolen, det var härligt =) Fick dock ta jobbarkläderna hem - mina egna hade ju blivit dyngsura ;)


Men det var en bra kväll =)


Ciao!

www.google.se

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
29 30
<<< Juni 2010 >>>

Presentation


Välkomna till mig - en äventyrslysten läkarstudent med en vilja av stål och ett glatt humör. Just det, Ida heter jag ifall det undgått någon.

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards