idaifvrig

Alla inlägg den 21 september 2010

Av Ida - 21 september 2010 19:44

Positivt!

1. Idag har vi provat riktiga flamenco-klänningar! Ascoola verkligen! Assnygga =)


2. Vi har varit till la casa de cultura (kulturhuset) i både Fuengirola och i Mijas. Vi vill börja dansa flamenco och det visade sig att de typ inte hade några platser kvar (eller något sådant, kvinnan i kassan pratade ju för i hele fri´n bara spanska, of course ;P) i Fuengirola, men i Mijas, om det fanns platser kvar så är det möjligt att börja. Vi ska typ anmäla oss imorgon, om det finns plats. Det var inte särskilt dyrt. Om man typ gick till el Ayuntamiento (fråga mig inte om den svenska översättningen, jag fattade vad han i kassan menade (asschysst man/farbror btw, men), men har ingen konkret svensk översättning :P), så fick man det billigare. =)


3. Solen skiner och livet är kung i Spanien (ja, inte det att Enriques kompis dog förstås, det är ju bara tragiskt ...)!



Negativa:


1. Enrique mår inte bra alls.


2. Resten av familjen verkar också helt nedstämda. Inte många smil idag inte.


3. Jag måste göra matte.


Ciao!


P.S Jag har lovat Alba att jag ska skriva lite på spanska i bloggen också. Lite varje dag, då lär jag mig mer. Så ja. Jag säger väl något på spanska då. OBS! Kan bli fel! D.S


Hola todos! Hoy fui al colegio a las ocho y media. (El colegio empieza a las nueve.) Todo el día estaba bueno y ahora estamos en casa. Haré matemáticas ahora. Es muy aburrido! No me gusta las matemáticas, pero tengo que hacerlo de todos modos. Bueno, ahora terminaré porque tengo que hacer las matemáticas. Adiós!

Av Ida - 21 september 2010 10:37

Jag gillar att lyssna till låtar instrumentalt, då får man höra mer vad de egentligen spelar bakom all sång. Som i denna låt; när de plockar bort the vocals så hör man hur genomarbetad låten ändå är (det är den ju med vocals också), när man hör alla gitarrackord, bas, och trummor. Med vocals hör man inte alla dessa "detaljackord", eller vad jag ska säga. Ni ska få höra. Lyssna noga nu på alla dessa små "detaljackord"!



Ciao!

www.google.se

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21
22
23
24 25 26
27 28 29 30
<<< September 2010 >>>

Presentation


Välkomna till mig - en äventyrslysten läkarstudent med en vilja av stål och ett glatt humör. Just det, Ida heter jag ifall det undgått någon.

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards