Direktlänk till inlägg 16 februari 2010
Ja, nu är det verkligen mycket! Jag får först och främst prioritera kemin, sedan tyskan, och sedan svenskan. Och längst ner på prio-listan står engelskaglosorna. Hmm, det blir till att plugga denna vecka, och det mycket. Som tur är att nu på svenskan ska vi naturare få jobba med vad vi behöver jobba med (samhällarna har tal-redovisning). Det blir...(surprise surprise) STÖKIOMETRI. Japp. Sedan ska jag ner och kolla på lite tyskagrejer med läraren, på måndag smäller det ju! Det är ju då avtentningen ska äga rum ... Ahh! Nu blev jag plötsligt väldigt nervös. Jaja, det är bara att läsa på, så ska det nog gå bra. Önska mig lycka till!:D
Det var dagens rapport. Nu över till kemin.
Har precis ätit kiwi. Är inte kannibal, jag lovar. Innan, i Sverige, var kiwi för mig naturligtvis en frukt. Nu känns det först och främst som en "local"/lokalbo, en person från Nya Zeeland. De kallas ju "Kiwis". Och om nåt är "kiwi", så är det nya z...
Nåt man tydligt lägger märke till är att jobblivet inte är samma här som i Sverige. I Sverige har man som "undersåte" mer att säga till om, vi kan lättare säga emot eller rent av kaxa mot vår chef utan att lida minsta av det. Känner att det är både b...
En väldigt intressant insider-information jag kan dela med mig av från jobbet på restaurangen är att när chefskockarna eller chefen och nån utomstående viktig person (ex. en leverantör) på restaurangen där jag jobbar (Pier 19) behöver prata allvar me...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | 4 |
5 | 6 |
7 | |||
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 |
14 | |||
15 | 16 | 17 | 18 | 19 |
20 | 21 | |||
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 |
28 | |||
|