idaifvrig

Alla inlägg den 28 februari 2010

Av Ida - 28 februari 2010 10:41

Hejsan folket! Idag är det dags. Jenkins uppsättning The armed man: A mass for peace. SKa dit klockan kvart i två, då börjar uppsjungingen, sedan är det genrep och slutligen konsert. Nice!


Nu ska jag sätta igång med först naturkunskapen eftersom jag har prov på typ onsdag eller nåt. Sedan blir det matte. Åh vad tråkigt! Men det måste göras.


Städa måste jag också göra. Men det finns ljusglimtar:

- Konserten

- Omtapetsering av mitt rum

- Nya glasögon


Yep. Det var det.


Igår var jag och övade Jenkins från 10 till kvart över 2. Sedan var jag på stan (hittade två tröjor och en klocka, men var ska man få de pengarna ifrån? Gud vad jag blir less på det!) och sedan bar det av mot Il Padrino för att äta middag med Julia och Johanna. Men där var det fullt. Det var det också på Mammamia. Och på O´learys, China Tower och Afrodite. Hallå!? Bara för att det råkade vara hockey den kvällen? Vår uttänkta fina middag slutade med en hamburgare på Max. Men man får väl se det positiva i det hela; man fick ju iaf mat och det med supergoa vänner! Japp, japp, japp. Sedan gick vi och såg på bio: Percy Jackson and the lightning thief. Den var bra faktiskt! Och kul också:D Sebbe joinade oss på bion också. Det var ett tag sedan man träffade honom nu. Nu när alla försvunnit till olika gymnasieskolor så ses man ju inte lika ofta. Träffade också på fyran och hennes kille, trevligt trevligt. Meet and greet-lördag eller nåt.


Nej, nu måste jag sätta igång och jobba. Men ha det guld!


P.S Nu kan jag börja en nedräkning inför Tokio Hotel-konserten! Wohoo, snart smäller det!:D:D.S.


4 dagar kvar ...


     







www.google.se

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5
6
7
8 9 10 11 12
13
14
15 16 17 18
19
20 21
22 23 24 25 26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Presentation


Välkomna till mig - en äventyrslysten läkarstudent med en vilja av stål och ett glatt humör. Just det, Ida heter jag ifall det undgått någon.

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards