idaifvrig

Alla inlägg under april 2010

Av Ida - 11 april 2010 01:23

Hej. Nu är jag hemma igen. Har varit hos Amanda och watchat lite movie. Haha. Yep. Vi såg Djävulen bär Prada. Den var bra! :D


Nej, nu ska jag nog gå och lägga mig. Typ. Snart. Jaja, godnatt iaf :D

Av Ida - 10 april 2010 19:27

Nu är det vår! Solen har lyst idag och jag har ätit årets första glass! (Ok, typ glass ur paket, "vinterglass" har jag ätit, men inte sommarglass såsom Magnum med mera.) Det bidde en Magnum Gold - första gången jag provade en sådan (den är typ ny tror jag ...?) och den var faktiskt jättegod! :D


Idag tänkte jag att jag skulle göra bort lite skolarbete. Har dock bara blivit engelskan (Reading Log) för att det tog så ooooerhört lång tid! Ah! Blir jag aldrig av med den??? Jaja, jag ska inte klaga. Det är faktiskt ganska kul att skriva Reading Log, men nu när jag sitter och läser igenom den och det tar eeeevigheter, verkligen evigheter, att läsa igenom den, då undrar jag om jag skrivit snudd på för mycket ... Men jag orkar/vill inte ta bort något. Hellre för mycket än för lite.


Nej, nu ska jag fortsätta med engelskan. Ha det guld! Ciao!

Av Ida - 10 april 2010 01:52

Jag är trött och sitter just nu och bara chillar runt på datorn, med absolut ingenting att göra. Egentligen fattar jag inte varför jag inte går och lägger mig, men jag orkar inte! (Haha, tror jag ska joina den facebook-gruppen. Den säger typ: "Jag är trött! Men jag orkar inte gå och lägga mig" eller nåt liknande ... Stämmer precis för mig! ;D)


Ikväll har jag varit och träffat konfa-gruppen. Var evigheter sedan sist! Ändå förundrades jag lite av att alla såg likadana ut som för två år sedan. No difference. Ok, kanske någon liten skillnad här och där, men ändå. Såg på en lustig film: Shanghai Noon. Den var faktiskt kul :D


Nej, nu ska jag nog...inte gå och lägga mig. Eller jo, kanske. Vi får se. Ciao!

Av Ida - 9 april 2010 14:23

Jag kom bara att tänka på vad imponerad jag är över mina mor- och farföräldrar. T.ex Morfar. Han är 81, 82 år i år, och han kör bil, skottar snö, kör skoter, ja allt möjligt. Farfar likaså (80 år, 81 i år).


Friska är de allihop också, och jag är så stolt över dem :D Jag är så glad att jag har dem. Ok, det var min kärleksförklaring till dem <3 :D


Love you mormor och morfar, farmor och farfar! <3


:D


 

   


Av Ida - 9 april 2010 11:18

Godmorgon! Dagens aktuella händelser lär bli att plugga. Engelska för Nationella Proven, spanska och tyska. Yep, yep. Men det är ganska roliga ämnen. Men så har jag matte också ... Det är mindre roligt förstås ... Äh, jag får bara bita i det sura äpplet och ta tag i dessa saker. Trots påsklov. I know.


Ciao!


Av Ida - 8 april 2010 20:24

Haha, yep :D Har varit till stan och köpt solglasögon :D Utöver det bidde det en choklad-frappista på Barista, en concealer och en Expressen till morfar.


Nu ska jag nog gå och se på film. Ciao!


  

Av Ida - 7 april 2010 13:59

   Hejsan! Nu är jag hemma från en alldeles underbar fjällresa till Hemavan! Det har varit så kul att träffa Hemavan-gänget (som vi har kommit att kallas) igen och åka i backen och hela fadderullanlej! Jag kan inte berätta allt i detalj som hände, det skulle dels ta för lång tid och dels så skulle ni inte orka läsa.


Iaf så kom vi dit i torsdags och Hemavan-gänget började umgås på en gång.


Fredag --> Skidåkning, härlig duschning och basting (som återkommer de resterande dagarna), Hemavan-gänget.


Lördag --> Skidåkning, Påskbuffé + påsklekkväll + bob-åkning nedför Centrumbacken + madrassåkning (9 pers på en madrass!), prat och lek med Hemavan-gänget till kl. 3 på natten.


Söndag ---> Skidåkning, Hemavan-gänget går och hyr film på Statoil, ser film och pratar till kl. 2 på natten. Mitt i natten går brandlarmet. Det var inte ett lågt brandlarm kan jag lova! Typ första signalen så var man vaken och det bara tjöt och tjöt, och usch nej. Sedan kom Mojo (gårdsföreståndaren) till gården och tydligen var det många som gått ut på gården. Så hörde man någon ropa att det var lugnt, falskalarm och så stängdes larmet av. Morgonen därpå fick jag veta att vissa hade sovit, trots larmet. Hur gick det till?! Det lät ju aaashögt! 


Måndag --> Skidåkning, Sakarias och Jonatan åker hem :(, Hemavan-gänget minus Sakke och Jonatan leker och umgås.


Tisdag --> Skidåkning, vi åker hem :( (Adina, Moa, Simon och Oscar är kvar, Adina tills imorgon (torsdag) och Simon, Moa och Oscar till lördag (iaf Oscar). Ledsamt hejdå, och efter ca 5 timmar, med en pizza på vägen, är vi hemma i alltför-lite-borttöade-snö-Örnsköldsvik. Kändes mest bara tråkigt faktiskt. Saknade på en gång Hemavan och Hemavan-gänget. Men vi ska nog träffas i sommar, det ska vi se till iaf!


Nyckelord för Hemavan-resan: Skidåkning, Hemavan-gänget, Maffia, sena kvällar och tidiga morgnar, bob- och madrassåkning, norsk kurragömma, the whole place Hemavan!


Andra glimtar från Hemavan-resan: Assöta enäggstvillingarna Aina och Astrid + deras syskon, Hemevan-boende ungdomar på skoter på Statoil (snygga skotrar!), Keep on Walking, gudstjänster + konsert, gitarr och piano, I taket lyser stjärnorna....et.c. :D


Yes, det var det!


Här kommer några bilder!

Bananerna i pyjamas (Varje gång vi såg dem var vi bara tvungna att sjunga: "Bananer i pyjamas, de kommer tre och tre..." De såg ju ut som bananer! I början var de två, men nästa dag hade de förökat sig! :D Så då var de tre bananer i pyjamas)


 

Emma, Adina, Sakarias och Jonatan 

Adina och Emma 

    

Adina och Moa  

  

Sakarias och Jonatan   Lillasyster, Lillebror (Emma och Johan på Storkittelhobben + Simon i bakgrunden sittandes med snowboard)

Vy från Storkittelhobben (Kungen)  

Av Ida - 1 april 2010 11:24

Hejsan hoppsan! Nu håller jag på att packa (kanske lite i sista minuten ...;P), och snart bär det alltså av mot Hemavan! Wohoo! Alltis lika kul! Det är kul för det är alltid samma Hemavan-gäng där. Nu har vi blivit så bra kompisar att vi träffas på somrarna också, haha, vi träffades förra sommaren och ska försöka upprepa succén även denna sommar.  :D


Nej, nu ska jag fortsätta packa! Ha det absolut(amente) guld i påsk! Hoppas på påskharen vet jag! ;D


Kram!


P.S Vet inte om internet fungerar där, med nätverket och så, men isf så får ni se bilder och sådant efteråt! D.S


 Glad påsk!






  

www.google.se

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7 8 9 10 11
12 13 14 15 16
17
18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< April 2010 >>>

Presentation


Välkomna till mig - en äventyrslysten läkarstudent med en vilja av stål och ett glatt humör. Just det, Ida heter jag ifall det undgått någon.

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards