idaifvrig

Alla inlägg den 26 mars 2010

Av Ida - 26 mars 2010 15:18

Hejsan hoppsan (förhoppningsvis) glada medmänniskor! Idag har det varit en ganska så trevlig dag; naturkunskap, matte, kemi. På kemilektionen förberedde vi kemiexperiment för imorgon då vi ska ha Öppet Hus för intresserade. Jag och Lisa ska göra ett bajs-experiment, haha :D Lät kul va? Ok, nej bajs är det förstås inte (då hade jag aldrig i livet gjort det!), men det är socker och 98% koncentrerad svavelsyra som blandas och då växer blandningen som en svart orm ur glascylindern. Häftigt faktiskt men himla jobbigt att städa efteråt! Se vad vi utsätter oss för, bara för att inspirera er små nionde-klassare! Och dessutom på en lördag! :D Dessutom har vi för Öppet Hus städat främst diskbänken i kemisalen; jag diskade och Lisa, Andreas och Mattias plockade undan alla saker som allt eftersom blev diskade + de grejer som redan var där. I slutändan blev det riktigt bra! Ingen har nog sett den där diskbänken så ren (om de överhuvudtaget har sett den under allt bråte)! Sedan så blev det till att städa uppehållsrummet; dock var det de andra än Lisa och jag (som var kvar längst för att få diskbänken ren) som fixade uppehållsrummet. "Utauktioneringen" av omkringliggande böcker fixade dock vi. Men det var samma här; Åh, vad uppehållsrummet blev snyggt och prydligt!


Ikväll ska jag på 17-årsfest :D Roligt roligt! Har dock ett litet problem: igår ritade jag på handen för att jag hade tråkigt på matten och det får jag lida för nu. Kul att komma på fest med nedklottrade händer! Jag får försöka skrubba bort det när jag duschar helt enkelt ...


Dessutom har jag fått mina körkort nu! Wohoo! Skoterkörkortet kom rakt ner i brevlådan, men det förnyade moppekörkortet fick jag hämta ut på posten. Så det är gjort idag! Så nu behöver man inte tänka på det längre. Nu är det bara att ge sig iväg med skotern eller moppen (fast vem vill ut med moppen i detta piss-det-skulle-ju-bli-vår-men-det-blev-det-tydligen-inte-vädret?).


Nej, nu ska jag hjälpa mamma att städa. Hoppas ni orkar läsa hela denna "novell" till inlägg. Ciao!


Tummen upp för städat uppehållsrum!


 

Visst blev det snyggt! (Tänk er denna bänk fullproppad med grejer och kemikaliesmuts - då kan ni inte annat än hålla med!)  

www.google.se

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6
7
8 9 10 11
12
13
14
15 16
17
18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Mars 2010 >>>

Presentation


Välkomna till mig - en äventyrslysten läkarstudent med en vilja av stål och ett glatt humör. Just det, Ida heter jag ifall det undgått någon.

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards