idaifvrig

Alla inlägg den 22 april 2011

Av Ida - 22 april 2011 21:08

 

Av Ida - 22 april 2011 19:31

Yep. Och är riktigt pepp på det också! Wow. Otroligt. Har nördat in engelskaglosor, som nu var mycket lättare än första gången jag pluggade in dem. Kanske inte så jättekonstigt, men grymt mycket härligare iaf!


OK, nu då? Engelska, fysik eller kemi? Fysik tror jag. Ja. Fysik får det bli.


See ya!


 

Av Ida - 22 april 2011 02:00

Tja!


Nu är Nattugglan i skrivartagen igen :)


Sade vid ca halv ett hejdå till Hanna, Elin och Moa. Tråkigt att de åker hem imorgon. Har varit superkul att de varit här :D Btw så fick vi också se (och känna på!) de där stora påskprocessionsgrejerna ikväll! Vi såg att en port stod öppen och där stod de! Man fick tydligen gå in, så det gjorde vi - de höll på att fixa och dona lite grand med dem, coolt att se det också, kändes lite "privat", om ni fattar vad jag menar. Var kul att se dem iaf, så då gjorde vårt lilla dilemma idag inte så mycket. :)


Käkade på restaurant idag och efteråt blev det glass. Åh, så supergott! Speciellt glassen! Spanien har verkligen supergod glass! Det där stället hade supergoda smaker och de var astrevliga, så dit tänker jag då gå fler gånger :D


Orkar ni med ett lång inlägg? Kände liksom för att skriva av mig lite.


Idag är det Skärtorsdag. Eller det har varit Skärtorsdag, nu är det ju egentligen Långfredag. Men det känns inte alls som påsk. :( Inga målade ägg, inget påskgodis. Inget som egentligen antyder att det är påsk. Förutom Spaniens speciella påskfirande förstås. Men det är ju en upplevelse också antar jag :) Fick bara en sådan längtan efter riktig svensk påsk. :) Jag får allt ta och knalla bort till Gotterian (svensk godisaffär!) imorgon och köpa mig lite (eller mycket, det är ju ändå påsk ...^^) godis :) Bättra på påskstämningen lite. Sedan ska jag njuta av de sista dagarna av lovet  :) (översättning: Sedan ska jag plugga de sista dagarna av lovet :()


Jaja. Det får väl vara allt då. Hoppas ni har en fin påsk och att ni alla mår bra! :D


Bilder får ni nog imorgon! :D


 




www.google.se

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8
9
10
11
12 13 14 15
16
17
18 19
20
21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< April 2011 >>>

Presentation


Välkomna till mig - en äventyrslysten läkarstudent med en vilja av stål och ett glatt humör. Just det, Ida heter jag ifall det undgått någon.

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards