idaifvrig

Alla inlägg under maj 2011

Av Ida - 5 maj 2011 00:49

OK. Jag är sämst på att uppdatera. Känns det som. Men har grymt mycket i skolan nu och framöver. Gudars! Hur ska detta gå? Känns verkligen som om allt går åt skogen just nu, helt ärligt talat. Har ingen ork kvar att plugga. Hur mycket jag än försöker övertyga mig själv om att kämpa sista nu, så går det inte. Jag failar på vartenda prov och kemiprovet imorgon kommer inte gå särdeles mycket bättre. Det är ett enda stort: Scheisse!


Datorn går också skitsegt och jag är aptrött. Baaaaah! Lugnt. Bara sex veckor kvar till sommarlovet. Sex veckor = en evighet just nu.


See ya!

Av Ida - 4 maj 2011 00:29

Tjenare bloggen!


Trotsade mammas förslag och köpte ett gymkort istället för att försöka ta mig ut och springa på det billiga viset. Kände verkligen för att för första gången i mitt liv köpa ett gymkort, bara för en månad. Och här är det enklare och roligare med gym. Jag tar mig verkligen aldrig ut när det gäller att springa utomhus här. I know. Låter kanske skitknepigt, men det är sant. Det är såååå tråkigt! Jag har sprungit alla vägar jag kan tänkas känna för att springa och...nee, no inspiration. Så idag gick jag, Anna och vår värdbrorsa Enrique och tränade på ett gym i närheten. Det är faktiskt riktigt bra (än så länge^^), köpte mig då ett månadskort...eller månadsfinger kanske är ett bättre ord^^ Man checkar nämligen in med sitt fingeravtryck! -->Coolt va!? Värsta CSI liksom! ;)


See ya!


 

Av Ida - 3 maj 2011 07:54

Godmorgon!


Haha, erkänn att jag är uppe tidigt! Eller nu har jag ju varit vaken ett tag :) Halv sju klev jag upp --> coolt, applåder, applåder ;) OK, I know. Det gör typ halva världen där ute varje dag, men jag brukar ta mig upp vid åtta och ha det halvstressigt för att komme iväg 45 eventuellt 30 minuter senare. Men idag! Jajemän :D Hinner till och med blogga innan^^


Skulle bara säga detta. Typ. ;)


See ya!

Av Ida - 1 maj 2011 16:17

Nu ska jag banne mig ut och springa. Lat-Ida. Ja, riktigt lat och onyttig har jag varit på senaste tiden. Uschabuscha. Fy och skam på dig. Ut med dig och träna.


Ja, nu ska jag banne mig komma igång å träna. Punto. Fin.


 

Av Ida - 1 maj 2011 12:19

Igår var det en fin dag :) Nu syftade jag inte riktigt på vädret, även om det var helt acceptabelt det också, inte supersoligt, men inte regn heller (som det för övrigt var utlovat - tur att väderleksrapporten var fel!).

 

Jag, Anna, Lola, Teresa, Sofia och Klara (Teresa är Lolas amiga* och värdmamma till Sofia och Klara, våra amigas** :)) var på Ferian i

Fuengirola :D Ferian = dans, mat, karuseller... Till största delen är det olika länder som har olika casetas (typ små hus/lokaler --> casetas helt enkelt!) där de spelar sitt eget lands, eller Spaniens typ av musik och så kan man dansa, köpa grejer som de säljer, umgås mm. :) Vi dansade i flera olika casetas och pratade en massa spanska :D Trevligt, trevligt!

 

Sedan (efter en massa timmar ...) så gick jag, Anna och Lola och åt middag på en typisk spansk bar; den heter "Nuestra Señora del Carmen". Min äldsta värdbror Jose och hans fru Maria är ägarna till baren. Det är en fiskbar, men de hade även kött (men vi provade fisk också :)) och sedan supergod efterrätt! ("Tres chocolates"!***:)) Det var verkligen spanskt, med lysrör och värsta barfeelingen (inte alkoholbar, utan spansk matbar) :)


Gårdagen var verkligen riktigt spansk! En massa spanska och dans och så sen middag på en bar :)

 

Måste också nämna att när vi åkte bil till Ferian, var Jose och Mauri (äldsta värdbrorsans barn) med, och vi lekte lekar och hade skoj :D Man börjar verkligen kunna prata med dem och så :) Spanska barn är svårast att prata med, då de inte riktigt fattar att man inte kan spanska som en spanjor, att man liksom säger fel gång på gång. Och de saktar ju inte direkt ned eller pratar tydligare heller ... Men nu minsann! Nu under vårkanten har Jose och Mauri börjat närma sig, hälsar glatt och pratar med oss (Jose säger till och med när man kommer hem, om han är hemma hos Lola: "Hola Ida!" :D Så roligt! :D) :) Så igår i bilen! Då lekte vi en lek och Mauri vågade liksom luta sig ned i mitt knä och riktigt vara med mig (den farliga svenskan som jag är^^) :) Sedan när vi skildes åt, så vinkade de till oss^^ Jag blir riktigt glad! De är så söta, de små spanska barnen :)



Jag köpte mig ett armband, där på Ferian :)          En uppvisning i Colombias caseta :)


See ya!


   


www.google.se

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4 5
6
7 8
9 10 11 12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23 24
25
26 27
28
29
30 31
<<< Maj 2011 >>>

Presentation


Välkomna till mig - en äventyrslysten läkarstudent med en vilja av stål och ett glatt humör. Just det, Ida heter jag ifall det undgått någon.

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards