idaifvrig

Alla inlägg den 22 maj 2011

Av Ida - 22 maj 2011 14:35

Hejsan hoppsan allihop!


Har en fin, solig, spansk dag utanför fönstret, med fåglar som kvittrar och blå himmel :D Underbart!


Dock var dagens väckning inte fullt lika underbar; Anna kom in och tänkte dra av mig täcket, men tur för mig så både hörde jag henne komma in och sedan såg jag henne. Då börjar hon sätta igång världens mest högljudda, hemska mobilmusik, typ telefonringningar (rrrrringggg!) och hårdrockssymfonier, hon drar upp persiennerna så det blir alldeles ljust i rummet, skvätter vatten på mig och försöker dra bort täcket. Så lever hon om som en galen papegoja och skriker: "Ida! Dags att vaaaaaknaaaaa!!"


Ååååååh, usch! Ville ha en trevlig, stillsam söndagsmorgon, men nej, nej.


Tänkte vara sur på henne hela dagen som protest, men ni vet ju hur jag är. Kan ju inte vara sur mer än två minuter, och sedan är jag glad igen. Typ. Så ja. Det går väl inte så bra med den saken.


See ya! :D 

Av Ida - 22 maj 2011 01:13

Halloj!


Har varit en underbar dag idag :D


Dessutom fyllde min brorsa år idag! :D 10 år! Wow, vad stor han har blivit! Min älskade lillebror <3 Grattis på 10-årsdagen! :D


Fick veta att jag fått MVG på matte D-nationella! Vår mattelärare är otroligt snabb på att rätta prov, han borde få Nobelpris i snabbrättning typ :) Anyway: Happy Ida! JAAAAA! Vet inte hur i hela friden det gick till, men ja, ja, JA!,  jag fick ett MVG! :D Lycklig!


Anna och jag var på stranden idag, supernice :D Sedan begav vi oss av mot Miramar och shoppade lite grejsimojs; bla. bikini, pyjamas och lite concealer-grejs --> min concealer blev nämligen (troligtvis, 98% säker) snodd mellan torsdag och fredag på skolan. Astråkigt. Den var dyr också, men jaja. Fick köpa en ny. Som tur var fanns precis samma concealer kvar; den förra var ju så bra, så det var tur :)


Efter Miramar-turen gick vi och åt middag på Wok Directo - vi tyckte vi förtjänade det efter våra vackra betyg på matte D-nationella och efter den fullspäckade veckan ;D Asgott var/är det verkligen där! :D Åh, love it! :D


Nu ska jag gå och ladda över lite bilder på en CD-skiva*. Kul va? ;)


See ya! :D


*Det är därför det inte kommer upp särskilt många bilder här på bloggen; min kamera är full och min dator slocknar hela tiden innan jag hinner ladda över dem på en skiva från datorn. Men nu ska det lyckas!

www.google.se

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4 5
6
7 8
9 10 11 12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23 24
25
26 27
28
29
30 31
<<< Maj 2011 >>>

Presentation


Välkomna till mig - en äventyrslysten läkarstudent med en vilja av stål och ett glatt humör. Just det, Ida heter jag ifall det undgått någon.

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards