Direktlänk till inlägg 15 mars 2011
Hej! Fick sådan lust att svara på en kommentar, här liksom typ. Dock finns det en risk: Min kära rumskompis Anna brukar nu och då skoja med mig genom att lämna en kommentar: oftast upptäcker jag att det är hon, men man vet aldrig. Men jaja. Med risk för att hon kommer in och dissar mig och säger: "Haha! Ida, det var jag!", så tänker jag svara seriöst på denna kommentar :)
Frågan var iaf:
Hej, jag har en fråga som jag undrar om du vill svara på.
Jag har följt din blogg en bra tag.
Vad dricker du när du är ute på klubbarna i Spanien? Är det bra folk där?
Tacksam för svar!
Svar: (Har också svarat på den i "kommentarssvar".) Jag dricker..bambambam: Coca-Cola! En av världens bästa drycker! Alkoholfritt och supergott!
Jag har också upplevt att det är bra folk där! De spanjorer som vi har gått ut med har varit supertrevliga! Man får nog en fel bild av de spanska barerna tror jag, när man först tänker på det. MEN! Det "lustiga" är att om man jämför svenskarnas utgångsvanor här och spanjorernas ... det går inte att jämföra. Ok, för att dra alla över samma kant: Svenskarna dricker sig oftast rätt/super- fulla och är högljudda; spanjorerna dricker måttligt, eventuellt någon öl, and that´s it. Mm, rätt tragiskt ändå. Nu tillhör jag ju som sagt en av de svenskar som inte dricker mig full, inte alls dessutom. Som sagt; det finns ju folk som inte är som majoriteten. Så egentligen ska man inte dra alla över en kant. Men jag upplever det precis så som jag först beskrev det.
Tack för att Du följer/har föjt min blogg! :) *Ida goes happy*
Tack även till alla som orkat läsa ända ner hit^^
Ciao!
Bild tagen i lördags. Mycket man ser va? Ah, det var rätt mörkt. Haha, men en bild får ni iaf!
Har precis ätit kiwi. Är inte kannibal, jag lovar. Innan, i Sverige, var kiwi för mig naturligtvis en frukt. Nu känns det först och främst som en "local"/lokalbo, en person från Nya Zeeland. De kallas ju "Kiwis". Och om nåt är "kiwi", så är det nya z...
Nåt man tydligt lägger märke till är att jobblivet inte är samma här som i Sverige. I Sverige har man som "undersåte" mer att säga till om, vi kan lättare säga emot eller rent av kaxa mot vår chef utan att lida minsta av det. Känner att det är både b...
En väldigt intressant insider-information jag kan dela med mig av från jobbet på restaurangen är att när chefskockarna eller chefen och nån utomstående viktig person (ex. en leverantör) på restaurangen där jag jobbar (Pier 19) behöver prata allvar me...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 |
4 | 5 |
6 |
||||
7 | 8 |
9 |
10 | 11 | 12 | 13 | |||
14 |
15 | 16 | 17 |
18 |
19 |
20 | |||
21 | 22 |
23 |
24 | 25 | 26 | 27 |
|||
28 |
29 | 30 | 31 | ||||||
|