idaifvrig

Alla inlägg under februari 2011

Av Ida - 6 februari 2011 14:20

Jag var nog med om (i mina ögon) en av världens coolaste grejer igår. Vi hade stämt träff med ett gäng spanjorsungdomar. Vi kom till mötesplatsen - och de dök upp! (Man hann ju tänka först; de kanske dissade oss, de kanske hade andra gäng att gå till.) Men så kom de i en bil och there they were! Så gick vi, tillsammans i grupp med spanjorer, mot El Paseo Maritimo.


I början av året såg vi en massa ungdomar på ett torg vi El Paseo Maritimo. Tänkte: Wow, tänk om man bara kunde gå in där och snacka med folk, tänk att få vara med de där spanjorsungdomarna. Men de ser ju så svåråtkomliga ut. Nu var vi där. Mitt i! Och hälsade och pratade med en massa spanjorer. Knöt kontakter. Kindpussades och skrattade. Ida was in heaven. Sedan gick vi och dansade och Clara, Claudia, Yvana och de andra visste precis hur man skulle bete sig för att komma in på barerna med mera. Grymt coolt att se och höra "inside"-tips och så från spanjorer, som vet vad de snackar om. Att få vara MED dem, inte bara titta på dem och tänka: åh, vad grymt det hade varit att få vara med dem =)


Nu måste jag sluta. Men jag hade iaf en så extemt grymt härligt bra kväll igår! Gick och lade mig runt halv fem på natten/morgonen. Men vad gjorde det? Jag hade ju haft världens härligaste natt! :D


           

Av Ida - 5 februari 2011 17:20

"Vilken härlig dag! Tänk att få leva och ha det så bra!" Har ni hört den sången? Inte? Den träffar ju precis min dag idag :D Så grymt härlig dag! Det är sommar! Solen skiner och det är shortsväder :D Så nice! Sitter och lyssnar på sommarsånger och bara softar och njuter av livet! Så härligt!


Fick hemgjord pizza till lunch --> übergott! Och så fick vi faktiskt coca-cola till dryck, hur nice liksom? :) PLUS det, så har vi käkat glass i solskenet efteråt: Typ Ben & Jerry´s --> chokladglass med chokladsås och cookies i! Superdupermegadundergott! :)


    


Av Ida - 5 februari 2011 01:42

Nu har vi pratat med Lola i timmar, visat bilder och skrattat - astrevligt! Vi har också officiellt döpt deras andra fågel (som hittills varit utan namn) till Ida Ana. Fyndigt, eh? Fantasin var ju på topp! Haha, nej, men vi ville väl att den skulle representera att vi bodde här, så nu heter fågeln Ida Ana, och den är döpt i familjen González kranvatten (ok, vi nuddade den med lite vatten på fingrarna = dopet.) Fast nu är det ju iofs så att man inte får sitt namn genom dopet, men hon blev iaf döpt och fick ett namn ikväll. Gött!


Nu ska jag borsta mina tänder och sedan ska jag soooooova! Godnatt, min skatt, godnatt!


(Samma bild som igår, I know, men liiiite roligare än ingen bild alls va? :P)

  

Av Ida - 4 februari 2011 19:54

Ok, dagens I-landsproblem, I know, men shoooot vad min dator är långsam just nu. Ok, ska inte klaga, brukar inte klaga, tänker inte klaga, ok sorry tar tillbaka det. Det var väl för att jag inte orkade vänta på att datorn skulle ladda färdigt innan jag kunde starta upp grejer.


Jag är också lite halvt less på att kontakten mellan Spanien och Sverige just nu är på väldigt låg nivå, eftersom att min kära familj i Sverige aldrig loggar in på Skype. Den ende som gör det är min farfar. Han är COOL!  Tack farfar - du verkar vara den ende som bryr sig om mig ...


Dessutom är det fredag och jag har inte en aning om vad jag ska göra. Inte en blekaste.


Jag ska nog duscha. Det lät bra. See ya!


Av Ida - 3 februari 2011 23:54

Redan februari. Shoot vad fort det har gått! Januari bara flög förbi! Hjälp!


Jackan är utbytt, gick superbra, hade ju kvittot och till och med lappen satt kvar, så det gick finemang. Tandkräm, sudd och en concealer följde med hem också, alldeles nödvändiga grejer. Faktiskt.


Promised ju att ta foton på min lilla tripp till Miramar; Haha, här får ni en lite random tagen bild:


  

Av Ida - 3 februari 2011 17:55

Tja!


Idag är det en riktigt trevlig torsdag - läxhögen är inte särskilt superduperstor, och dessutom är jag pepp på att plugga! (Oj, bäst att utnyttja tillfället känner jag ...)


Kort är det dåligt med. Ska ta en tripp till Miramar för att byta jackan som jag köpte; den gick nämligen sönder första gången jag använde den :S. Kan ta med kameran och ta kort på nåt roligt (eller oroligt, vem vet?) och lägga in det sen. Typ. :P


See ya!

MAQ

Av Ida - 1 februari 2011 22:15

Så heter det vi ska träna :) Vi assisterar en tredjeårselev (gud vad Harry Potter-igt det lät^^) i hans projektarbete genom att delta i träning typ fyra gånger i veckan. Idag hade vi styrketräning i två timmar. TVÅ timmar! Yeah. Kände mig rätt bra efteråt :P


Imorgon kör vi igen. Och på fredag och på lördag. Magrutorna kommer väl lysa genom tröjan efteråt^^


See ya!

Av Ida - 1 februari 2011 21:50

Klurig rubrik va? Den får ni ta och klura på allt. Fick ett mejl nyss. De frågade om jag ville vara mattant för konfagänget i Solberg. Shoot vad det hade varit kul! Mattant tänker ni, skitkul, not .. Men jo! Det är askul! Speciellt med konfirmandisar^^ Det är superkul! Skitans att jag inte var hemma då. Skitans. Jaja. Jag får ju vara i Spanien :) Det är jag ju naturligtvis superglad för :)


Hoppas de frågar nästa år igen! :)

www.google.se

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4 5 6
7 8 9
10
11
12 13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Presentation


Välkomna till mig - en äventyrslysten läkarstudent med en vilja av stål och ett glatt humör. Just det, Ida heter jag ifall det undgått någon.

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards