idaifvrig

Alla inlägg under januari 2011

Av Ida - 16 januari 2011 16:20

Söndag. Var till kyrkan idag :) Den vanliga kyrkan var stängd, men vi mötte en norsk dam, som sade oss att det var gudstjänst i en annan kyrka vid havet. Vi åkte dit; and there it was: Skandinaviska Kyrkan. :) Det blev en gudstjänst med bön på danska, norska och svenska, predikning på svenska och sånger på norska. Trevlig blandning och riktigt kul för en språknörd som mig :)


Sedan har jag faktiskt tränat också :) För allmänhetens vetande :) Nu var det slut för idag!


   Bild från Mijas Pueblo :)

Av Ida - 15 januari 2011 20:49

Paradiset. Totalt. Tänk er: liten mysig by, vita spanjorshus, små butiker och en W.O.N.D.E.R.F.U.L utsikt. ÅÅÅÅÅÅÅÅ, vad det var fint! Så himla mysigt! Vi träffade en trevlig invånare: en farbror, som ville visa oss utsikten och en liten vacker kyrka. :) Spanskpratande blev det i alla fall :)


Lite bilder från idag (De gör inte rättvisa för den alldeles underbara utsikten, men det är det ni får^^):


             

     

Av Ida - 14 januari 2011 19:48

Ska man bli. Ska sticka ut på en löprunda nu nämligen :)


Tja då!

Av Ida - 13 januari 2011 18:04

Eller jaa, jag tycker mig ha blivit liiiite (pyttepyttelite brun i alla fall) på armarna. Soligt har det iaf varit idag; värsta sommardagen! Sommar, sommar, sommar! Det var som en sommardag i Sverige, och till och med varmare än så uppe på skolans takterass. :) I svarta jeans (det var kallare på morgonen, därav valet av Dagens Byxor ..:P) blev det väääääldigt varmt!


Nu ska jag gå och plugga lite grand tror jag .. Vill Skypea med my dear family, men mitt Skype funkar inte. Hmm. Får sno Annas dator tills vidare ..^^ Senare ikväll blir det Funky! (En dans :))


See ya!

Av Ida - 12 januari 2011 19:43

Nu är livet toppen här nere! Kungligt kung! Idag kände jag värsta lyckoruset på spanskalektionen; berodde nog på:


* Sol och värme igen!

* Jag fattade allt på spanskan! (Inga fuimos, íbamos, supiste, anduvisteis längre   )

* Jag är inte trött!

* Inget plugg!


Det känns bara såå bra nu :) Ikväll har jag tränat; Friskis och Svettis på skolan med en störthärlig tjej, åååh, vad trevlig hon är! Ååå, vill börja träna allt möjligt nu: dans, springning och Friskis och Svettis :) Ska söka stipendier hos "Mamma och Pappa"-fonden (  ), så kanske det går an alltihop :) För det mesta kostar ju förstås. (Men hallå morsan och farsan; det är ju för en bra sak, right?^^)


Dessutom vill jag SÅ dra till Sierra Nevada och Barcelona på sportlovet. Yep, båda två   . Kostar? Jajemän! Men det ska nog gå ..  


See ya!

Av Ida - 12 januari 2011 10:47

Mattelektionen avklarad och med den matte C-kursen. YEAH! Sååååååå nice. Bara matte D, så är jag klar, done, lista, fertig och allt sådant på alla språk som det går att säga det på. (Om jag inte ska läsa E-kursen, men jag är 98% säker på att jag inte ska läsa den ...)


Yeah. Nice. Men mindr enice just nu är att det är 45 minuter kvar till lunchen då jag har NADA att göra. I´ll come up with something.


See ya!

Av Ida - 11 januari 2011 22:00

Eller nåt. Det var verkligen sommar idag! Skulle tydligen vara runt 21 grader = superhärligt! Satt hela eftermiddagen och spelade gitarr och sjöng med solen i ansiktet (Lisa sa till och med att jag blivit lite röd! = Snart brun ju!), det var mer än nice. :D


På eftermiddagen gjorde jag och Anna en miniutflykt. Vi tog cyklarna och cyklade lite i staden (mest för att leta efter en dansskola, som vi liksom inte hittade först, men ändå^^) och sedan cyklade vi ner till strandpromenaden och såg ut över det stora blå med solen skinande över oss. I sådana stunder fullkomligt ÄLSKAR jag Spanien. Skulle inte vilja vara någon annanstans just då. Och nästan bättre blev det när vi cyklade upp till slottet alldeles bredvid och satte oss på slottsmuren och såg ut över havet. LOVE, LOVE, LOVE!


Tränat har jag också gjort. Och läxor. Duktig Ida :D


See ya!

Av Ida - 10 januari 2011 15:23

På lektionen frågade Silvia klassen om nyårslöften:


Klassen - Att plugga mer.

Jag och Anna - Att plugga mindre.


Hon trodde inte riktigt på vårt nyårslöfte tror jag. :)

www.google.se

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4 5 6 7
8
9
10 11 12 13 14 15 16
17
18 19
20
21 22 23
24 25 26
27
28 29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Presentation


Välkomna till mig - en äventyrslysten läkarstudent med en vilja av stål och ett glatt humör. Just det, Ida heter jag ifall det undgått någon.

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards