idaifvrig

Alla inlägg under juli 2010

Av Ida - 3 juli 2010 23:43

Godkväll alla!


Idag har alltså syster yster och tremänningen tagit konfirmationen; fattar ni hur bra det var!? De hade värsta dramat, med dans och sång, och så teater såklart ;) Och de var seriösa, inget himla fjanteri, och de dansade och ja, det var helt enkelt asbra och jätteroligt att se på =) Solig och fin dag fick vi också och så kul med fika, middag och helstor träff med släktingarna också =)


Ja, vi fikade alltså på Solbacken och åt hemma (otroligt gott var det, alltihop =)). Vi spelade spel ("När och fjärran - kul, men svåra frågor ;P) och hade det allmänt trevligt =) Var dock trött; hade bara sovit 4 och en halv timme; var uppe klockan sex för att jobba klockan 7 ... Jobbigt, men man tjänar ju mer pengar!


Sedan på kvällen for jag till stan för att, liksom igår, besöka Hamnfesten; det var väl hyfsat kul att lyssna på artisterna (Star Pilots och Takida), men efter att de spelat färdigt så strövade vi (Felicia och jag --> först också Ewelina och Johanna, men de försvann rätt snabbt när jag och Felicia hejade på en klasskompis, och efter det hittade vi dem inte förrän vi skulle hem) runt ett tag. Var väl inte jättekul, mer än att man träffade några "kändisar" (folk vi kände ;)) och pratade med dem. Felicia åkte en karusell med David, som vi även var med igår. Själv hade jag inga pengar, och typ allt där går ut på att man har pengar ... Haha, nej, men det gick bra ändå =)


For hem, men innan träffade jag Julia; länge sedan vi sågs nu - igen. Vi säger hela tiden att vi ska ringa snart igen, varje gång vi träffas, men kommer oss inte för det, förrän vi träffas typ nån månad eller två senare ... Hemskt, I know. Jaja, vi får bli bättre på att höra av oss till varandra =)


Nu är jag astrött. Ska sova nu; åh, vad skönt! Ska jobba sista dagen imorgon för denna månad, sedan är jag ledig hela juli ut =) Nice! Känns lite drygt att jobba, men det är ju bara en dag till. Det måste ju gå bra =)


Nu har jag skrivit typ en hel bok, så ingen kommer att orka läsa allt, men det har verkligen hänt mkt idag =)


Ha det guld!

Av Ida - 2 juli 2010 15:44

Tokio Hotels nya musikvideo! Wohoo =) Så där var det bland annat på konserten (som det är i videon =))



Av Ida - 2 juli 2010 13:47

Sitter här och skriver brev till den spanska värdfamilj, som jag ska bo hos. Gud, nu börjar jag bli nervös på riktigt. Hjälp! Jag ska till Spanien! Ett år!


Blev lite dumt, tänkte skriva brevet för hand, vilket jag gjort, men så tog de brevpapper jag hade av samma sort slut (ok, nu tänker ni att det är jättemånga sidor brev, men det är faktiskt bara fyra ;P), så jag fick ta det sista pappret i en helt anna design eller vad man ska säga. Haha, lite fail, men jag orkar inte skriva om hela alltet på andra brevpapper, som har samma design. Nej, de får nöja sig med oregelbundenheten (eller hur man säger ...) =)


Nu ska jag se om det är nåt mamma behöver hjälp med tills imorgon. Emma tar ju konfirmation imorgon + min tremänning Ella på samma ställe, och då kommer hela tjocka släkten hit, inte bara vår mormor, morfar, farmor och farfar, utan även då Ellas familj och hennes mormor och morfar och moster och så vidare. Och det är ju min släkt också, så det blir verkligen hela tjocka släkten här =) Men det är, som smilisarna antyder, bara roligt! =)


Sedan ska jag försöka ta mig ut och springa också. Måste ju röra på fläsket! ;)


Ciao!





Av Ida - 1 juli 2010 01:43

Hmm, översatte min kära lilla blogg till engelska, för att se hur översättningen blev, och fann den ytterst knapphändig; den översätter ju helt tragiskt dåligt! (Men jag antar att man ska vara glad att en dator överhuvudtaget översätter ÅT en =))


Jaja, nu ska jag krypa till kojs.


Godnatt folks!

www.google.se

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3
4
5 6 7 8 9 10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Presentation


Välkomna till mig - en äventyrslysten läkarstudent med en vilja av stål och ett glatt humör. Just det, Ida heter jag ifall det undgått någon.

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards