idaifvrig

Alla inlägg den 19 februari 2012

Av Ida - 19 februari 2012 20:58

Det går framåt för GraphicLine - flera spelningar har varit aktuella; 2 av dem har vi bestämt att göra och vi har många nya egna låtar på G - och fotosessionen gav oss många nya, coola, fräscha bandbilder :) Vår egen bandsida har uppdaterats allt flitigare och fler och fler har gillat sidan :) Nu har vi även gjort söknamnet på sidan enklare, så det är bara att skriva in i sökrutan:


www.facebook.com/GraphicLineBand


Välkommen med ett besök där!


Bilder från bandfotograferingen igår:


 

GraphicLine

Av Ida - 19 februari 2012 20:45

Igår var verkligen en perfekt dag :D


Åkte in till bandlokalen där vi möttes upp hela bandet klockan 12.00 Vi plockade ihop lite instrument och gick sedan till Resecentrum för att ha den ultimata fotosessionen ever :P Vi hade bestämt en enad klädkod (svartvitt + converse eller liknande + lite detaljinslag) och Lovisa, Rebeccas kompis, agerade proffsfotograf för dagen - riktigt duktig på att fota --> vill ni kolla in hennes bilder, gå till www.rebeccalovisafoto.blogg.se :)


Det var grymt kul! Vi fotades åkandes i rulltrappan, ståendes framför fönster, utomhus mm. Bilderna blev awesome! :D Å, vad grymt nice det var! :D Kändes som att vi var värsta proffesionella bandet typ :P Undra vad folket som gick förbi tänkte när vi stod där i rulltrappan med bas och trumpinnar i högsta hugg :P


Vi käkade tillsammans efteråt på UH, och for sedan allihop och spelade innebandy i Parkskolans idrottshall med KRIK. Träffade på några kända ansikten, bl.a en som jag sommarjobbade med som jag inte träffat sedan i augusti. Kul!


På kvällen blev det pizza med majoriteten av bandet på UNG Lördag på EFS - grymt härligt det också!


Åå, det var en så underbar dag! Ge mig fler sådana dagar, tack!

www.google.se

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2012 >>>

Presentation


Välkomna till mig - en äventyrslysten läkarstudent med en vilja av stål och ett glatt humör. Just det, Ida heter jag ifall det undgått någon.

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards