Direktlänk till inlägg 26 juli 2012
Nu har mitt Solbacken-beroende stillats en aning. Jag har fått påfyllning av frukostförberedelse, social kontakt med gästerna och fått koll igen på saker, saker som inte uppdateras för en själv när man är ledig. Har träffat en hel hög trevliga berömmande gäster, nyss fick jag/vi dricks också - första gången! Kunde inte för mitt liv förstå att dricks kunde göra en människa så glad ända in i själen, men jisses vad glad jag blev! Kändes som en bekräftelse på att gästerna var supernöjda, så nöjda att de ville ge lite extra utöver de flera hundra kronorna de redan betalat för vistelsen :-D
Nej, back to work! See ya!
Har precis ätit kiwi. Är inte kannibal, jag lovar. Innan, i Sverige, var kiwi för mig naturligtvis en frukt. Nu känns det först och främst som en "local"/lokalbo, en person från Nya Zeeland. De kallas ju "Kiwis". Och om nåt är "kiwi", så är det nya z...
Nåt man tydligt lägger märke till är att jobblivet inte är samma här som i Sverige. I Sverige har man som "undersåte" mer att säga till om, vi kan lättare säga emot eller rent av kaxa mot vår chef utan att lida minsta av det. Känner att det är både b...
En väldigt intressant insider-information jag kan dela med mig av från jobbet på restaurangen är att när chefskockarna eller chefen och nån utomstående viktig person (ex. en leverantör) på restaurangen där jag jobbar (Pier 19) behöver prata allvar me...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | |||||||||
2 |
3 |
4 | 5 |
6 |
7 |
8 |
|||
9 | 10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
|||
16 |
17 | 18 | 19 |
20 | 21 | 22 |
|||
23 |
24 |
25 |
26 | 27 |
28 |
29 |
|||
30 |
31 |
||||||||
|