Direktlänk till inlägg 14 december 2010
Ja. Det är typ vad vi är. Jag och Anna. Vårt franska manikyr har inte torkat ÄN, och vi är ashungriga, men Carmen har en massa kompisar nere i köket och det känns lite halvdumt att gå ner och ba: "Hej, men vi blev lite hungriga, så vi käkar nu, är det lugnt?" Och sedan bara sitta där, pinsam tystnad. Usch nej, hellre hungrig.
Meeen, vi funderar på att ta vårat pick och pack (våra träningsgrejer) och dra till Miramar och käka på Subway. Grejen är bara att då går det ännu mer pengar ...
See ya!
Har precis ätit kiwi. Är inte kannibal, jag lovar. Innan, i Sverige, var kiwi för mig naturligtvis en frukt. Nu känns det först och främst som en "local"/lokalbo, en person från Nya Zeeland. De kallas ju "Kiwis". Och om nåt är "kiwi", så är det nya z...
Nåt man tydligt lägger märke till är att jobblivet inte är samma här som i Sverige. I Sverige har man som "undersåte" mer att säga till om, vi kan lättare säga emot eller rent av kaxa mot vår chef utan att lida minsta av det. Känner att det är både b...
En väldigt intressant insider-information jag kan dela med mig av från jobbet på restaurangen är att när chefskockarna eller chefen och nån utomstående viktig person (ex. en leverantör) på restaurangen där jag jobbar (Pier 19) behöver prata allvar me...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | |||||
6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | |||
13 | 14 | 15 | 16 |
17 | 18 | 19 | |||
20 | 21 | 22 | 23 |
24 |
25 |
26 |
|||
27 |
28 |
29 | 30 |
31 |
|||||
|