Direktlänk till inlägg 30 oktober 2011
Jag har bakat bullar idag.
Varför glömmer man alltid bort att det är ett så stort projekt? "Nej, men bullar kan ju vara kul!" Och så tar det liksom typ 4 timmar för några plåtar bullar. Värt.
Värt?
Värt! Bullar är ju asgott ju! Och nu kan jag ju mysa ner mig i TV-soffan framför väntande Beck med varma bullar och mjölk. Mmmmm!
(Kanel är min absoluta favoritbullsmak framför både vanilj och kardemumma - ba så ni vet :P)
Har precis ätit kiwi. Är inte kannibal, jag lovar. Innan, i Sverige, var kiwi för mig naturligtvis en frukt. Nu känns det först och främst som en "local"/lokalbo, en person från Nya Zeeland. De kallas ju "Kiwis". Och om nåt är "kiwi", så är det nya z...
Nåt man tydligt lägger märke till är att jobblivet inte är samma här som i Sverige. I Sverige har man som "undersåte" mer att säga till om, vi kan lättare säga emot eller rent av kaxa mot vår chef utan att lida minsta av det. Känner att det är både b...
En väldigt intressant insider-information jag kan dela med mig av från jobbet på restaurangen är att när chefskockarna eller chefen och nån utomstående viktig person (ex. en leverantör) på restaurangen där jag jobbar (Pier 19) behöver prata allvar me...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 | ||||||||
3 |
4 | 5 |
6 |
7 | 8 |
9 |
|||
10 |
11 |
12 |
13 | 14 | 15 | 16 | |||
17 |
18 |
19 | 20 | 21 | 22 |
23 | |||
24 |
25 |
26 | 27 |
28 |
29 |
30 | |||
31 |
|||||||||
|